Top

Pascaud 3-Lite

 • Pascaud 3-Lite
 • Pascaud 3-Lite
 • Pascaud 3-Lite
rating 5
(5 / 2 Reviews)
385,00

Pascaud 3-Lite, voorheen Pascaud Unolite
Lichttherapie voor thuis

ZIE ONDERAAN: DORINE VAN BEAUTYJOURNAAL TEST UNOLITE


Wat is het:

De 3-Lite is een handzaam en draadloos apparaat voor thuisgebruik. Eén apparaat met 3 verwisselbare koppen. Rood + infrarood licht, blauw licht en groen licht.


Wat is LED licht therapie:

LED staat voor Light Emitting Diode. LED’s zjn kleine lampjes die licht afgeven in verschillende golflengtes. LED kan in het lichaam licht omzetten in celenergie zonder dat er warmte beschadigingen optreden. De verschillende kleuren in het lichtspectrum hebben allemaal hun eigen specifieke doel.


Wat doet het:

Rood + infrarood licht (600 +880 nm):

 • Simuleert de huidfuncties
 • Afname van fijne lijntjes en rimpels
 • Verbetert de stevigheid van de huid
 • Betere huidskleur en stralende huid
 • Versnelt de collageenproductie
 • Versteviging van de gezichtscontouren
Blauw licht (415 nm):
 • Tegen acné
 • Huid kalmerend
 • Vermindering van roodheid
 • Afname van ontstekingen
Groen licht (525 nm):
 • Tegen pigmentvlekjes
 • Tegen zonschade
 • Voor een gelijkmatige en heldere huidskleur
Hoe moet je het gebruiken:

De 3-Lite kun je thuisgebruiken als ondersteuning van je huidverzorging. Begin de behandeling op een schone droge huid. Het apparaat zal iedere 3 minuten piepen om de tijdsduur van de behandeling te controleren.


Een behandeling duurt 24 minuten. Voor het allerbeste resultaat raden we een dagelijkse behandeling aan gedurende 8 weken. Om het maximale resultaat, na de eerste 8 weken periode, te bereiken wordt aangeraden dat je de behandeling voort zet met 1 tot 3 keer per week.


Wat voor resultaten zijn er bekend:

Gedurende 8 weken, leverde Pascaud Unolite casestudy onder 12 personen de volgende resultaten op:
92% meldde een afname in de verschijning van fijne lijnen en rimpels
85% meldde verbetering in stevigheid en gezichtscontouren
89% meldde een afname in de verschijning van zonnevlekken, bruine plekken
78% meldde een afname in de verschijning van donkere kringen onder de ogen
97% vond het product gebruikersvriendelijk


Waarin verschilt de 3-Lite van andere thuis apparaatjes:
De intensiteit van de lichtbron bepaalt de uiteindelijke werkzaamheid. Veel thuisapparaatjes zijn niet krachtig genoeg om echt resultaat te verkrijgen. De 3-Lite heeft krachtige LED’s. En de 3-Lite werkt op het lichtnet en niet op batterijen, hierdoor heb je een energiebron die er voor zorgt dat de intensiteit tijdens de behandeling continu is en niet terugloopt. De 3-Lite is oplaadbaar en heeft 3 verwisselbare koppen.


Nu tijdelijk 1 maand op proef. Bevalt de 3-Lite niet dan mag deze terug gestuurd worden en ontvangt u uw geld terug. Het apparaat en de verpakking mogen niet beschadigt zijn.


Dorine van Beautyjournaal test de Pascaud Unolite Rood LED apparaat


"Wow, het werkt echt tegen rimpels!"

"Al geruime tijd ben ik geïnteresseerd in huidveroudering en dan vooral in het tegengaan ervan. Nu de consumentenmarkt voor LED-apparaatjes groeiende is, is eeuwige jeugdigheid misschien wel dichterbij dan ik denk …'


"Ook Pascaud heeft een lichtapparaatje voor thuisgebruik op basis van LED’s (Light Emitting Diodes), de Unolite (€ 349). Er is een Unolite met blauw licht voor behandeling van acne en een Unolite met rood licht voor huidverjonging en stimulering van huidfuncties. Voor BeautyJournaal test ik de Unolite Rood."


Dorine concludeert:


"Ik vind de Unolite heel veilig in gebruik en uiterst gebruikersvriendelijk. De handleiding is eenvoudig en helder. Gevolg is dat het zowel gemakkelijk als prettig is om de Unolite-kuur gedisciplineerd 8 weken lang (3x per week 36 minuten) vol te houden (zeker omdat ik in de loop van de weken steeds duidelijker resultaat zie). Ik vind de behandeling ontspannend en compleet pijnloos."

 

En zie boven de foto’s van het mooie resultaat!

 

De energie van de LED’s is koel en volgens Pascaud zacht genoeg voor alle huidtypen en alle huidskleuren. Na gebruik, voel ik een lichte, niet onprettige (maar lastig te omschrijven) “energievolle spanning” in mijn huid die na verloop van tijd langzaam wegebt. Gedurende de gehele kuur ervaar ik geen enkele negatieve bijwerking. Ook technisch gezien werkt het apparaat probleemloos.

 

"Gedurende de Unolite-kuur zie ik een steeds duidelijker wordende afname van mijn lijntjes en rimpels. Zowel mijn voorhoofdrimpels als ook mijn neus-lippen plooi (inclusief de lijntjes daar om heen) en kraaienpootjes lijken minder diep dan voorheen. De couperose lijkt heel licht te zijn weggetrokken (als zie je het nog wel) met als gevolg dat de teint van mijn huid iets egaler toont. Omdat ik de Unolite niet heb ingezet voor reductie van pigmentvlekjes of verbetering van huidstevigheid en gezichtscontouren, kan ik hier onvoldoende over zeggen. Maar gezien het mooie resultaat van de hierboven beschreven kuur, zou ik ook deze huidverouderingsproblemen graag met de Unolite Rood willen aanpakken."

Kortom, ik ben zéér tevreden over de werkzaamheid van de Pascaud Unolite Rood. De intensiteit van dit LED-thuisapparaat is krachtig genoeg om écht resultaat te verkrijgen. Naast de zichtbare effectiviteit, is de Unolite ook nog eens buitengewoon eenvoudig , veilig en prettig in gebruik.Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

Bernadette (14-08-2015) rating 5 Ik onderhoud mijn huid nog regelmatig met Pascaud 3-lite. Werkt echt. Meer volume en stevigheid.

Anja van Roon (21-07-2015) rating 5 Mijn favoriete , tja best veel , maar de 3 lite is top en ik gebruik graag de tabletten van Pascaud want wat van binnen uit gestimuleerd wordt vind ik toch erg belangrijk.
Groetjes Anja van roon

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code